fredag 1 februari 2019

Januari - Utdelningar

Året började bra med totala utdelningar på 13899:- (före källskatt) under Januari. Och då var det flera av de jag fyllde på under köpfesten i December som inte var med - Bådar gott inför Februari med andra ord



Extra kul för de som gillar utdelningsnotiser i telefonen är att ha ett par aktier i Brookfield Infrastructure Partners LP som genom sin bolagskonstruktion fullständigt sprutar ur sig utdelningar! Jag fick hela 6st utdelningar från dem samtidigt, visserligen var några av dem på bara några få kronor, men kul ändå! Gissar att Avanza sliter sitt hår för att hänga med i detta och dessutom försöka räkna ut rätt källskatt på det också.

...och på tal om källskatt så ser jag inom kort fram emot en rejäl återbetalning  från Avanza. Vad jag förstår så samlas källskatten ihop och betalas tillbaka i klump en gång var 24de månad, ungefär. Årets utbetalning borde alltså avse inbetald källskatt under 2016. För de som inte orkar vänta så länge så kan det vara värt att ta en titt på Nordea, de sägs erbjuda betydligt snabbare återbetalning - redan efter sex veckor.

Antal luncher på Berns under Januari: 0.

3 kommentarer:

  1. Snyggt, det var ingen dålig utdelning :)
    Nästan 14k under januari månad, grymt jobbat.

    Mvh
    /GL

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, nu gäller det att klå det januari 2020! :)

      Radera