söndag 1 november 2020

Utdelningar - Oktober

 Fukt, dimma, undanstuvade båtdynor och utmattning efter frenetiskt shoppande för att döva det orimliga i att jobba från köksbordet. Dyrstol beställdes, men verkar dröja ytterligare några veckor innan den levereras. Samma sak med de potentiella nedbytena, Teslan och iPhonen. Berns? Knappast. Ja, ni hör ju vilka bekymmer jag kämpar med.

(Disclaimer: Rekommenderar absolut inte shoppinghysteri, om det inte gäller aktier)

Som vanligt är första månaden i kvartalet den som beräknas ge mest utdelning, och det ser ut att kunna bli så. Kanske med hjälp av denna nya fräcka "andra vågen" som det skrivs om!

 

 Förra året landade utdelningarna för oktober på 24 548,23:-, och i år blev det snäppet lägre: 20 673,30:-. Mer att ta igen 2021 med andra ord! Passade även på att fortsätta påfyllningen i 3M, så nu har jag totalt 130st. Trevligt. Annars tycker jag att det finns mycket jag skulle vilja fylla på, bl a Abbvie och WPC, men det får vi ta när jag är mätt i 3M och har uppnått ett jämnt antal aktier där. Portföljens 20%-iga tapp i år (i sek) är naturligtvis inget jag tänker på, det är fUll foKUs på uTDElnINgarna.

Höst och bokläsning går ju hand-i-hand och jag har blivit mycket intresserad av att ta del av denna Framgångspersons böcker efter att ha sett denna djuplodande recension - Fler boktips som jag kan lägga till en redan diger lista?


1 kommentar: