fredag 31 augusti 2018

På läktaren

Från läktaren har jag följt alla dessa finanstwittrare, ekonomibloggare, sparpoddare och vloggare under längre tid. Att producera något eget har inte kommit mig för. Varken inom detta eller något annat område som riskerar att fastna på Internet utanför slutna kanaler.

Jag månar om min anonymitet på så sätt att jag gärna undviker att populära sökmotorer förknippar min person med det som produceras här. Att dela denna blogg med de som ändå har viss insikt i vem jag är har jag däremot inga bekymmer med. Jag räknar kallt med en följarskara på maximalt 10 personer över tid.

Investeringskurser med både Trädplantering, Teknisk Analys och diverse Trender förhåller jag mig skeptisk till även om det bjuds på en massa kunskap runtom. Liksom diverse crowdfundat husbyggande, kapitalutlåning till ockerräntor, och provprenumerationer på ljud.

Min startsida är 40år20procent och sen klickar jag mig vidare via de länkade bloggarna där. Ett sorts kvalitetsfilter. Old School. En vacker dag lär jag mig det här med både bokmärken, länkar och feeds.

Denna portfölj inspireras kraftigt av MI:30, som de insyltade kallar honom, och Utdelningseglaren. De delar med sig så otroligt mycket av sina investeringar som gör det både verkligt och eftersuktansvärt för oss andra. MiljonärInnan30 har dessutom givit ut två böcker om sin väg till ekonomisk frihet. Det finns såklart många fler inom denna kategori av bloggare men siffror och detaljer om den egna stashen smäller högt hos mig.

Således kliver jag ner från läktaren och kommer i denna blogg dokumentera min nystartade KF som förhoppningsvis kommer att finansiera återkommande besök på Berns

2 kommentarer:

  1. Nu har du iaf fått en ny följare, lycka till!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tackar, då är det bara 9 platser kvar alltså. Håller tummarna för att det är trevliga följare som döljer sig bakom småroliga namn :)

      Radera