söndag 19 december 2021

Utdelningar - November och Berns.

 November rivstartade med att fylla på i OHI, som de senaste tiden har gått knaggligt men om det ordnar upp sig så kan det möjligen ses som lite Black Friday-rea. Möjligen. Jag slog till på 50st, och har nu 900st jämnt, trevligt! Sen får vi väl se hur länge jag står ut innan jag har 1000st.


Räknar jag ihop utdelningarna så gav svaga november strax över 16 000:-, att jämföra med förra årets ca 14 000:-.

Nu tänker ni såklart "Ja, det borde väl räcka till åtminstone ett besök på...?".

Och helt rätt - efter nedstängningar, renoveringar, krögarbyte, ännu ett byte, pandemier, och annat så hittade jag en liiiten lucka mellan restriktionerna och besökte därmed äntligen Berns!

 

Lokalerna var lika fantastiska som jag minns dem! Klientelet var betydligt mer blandat och folkligare, trevligt! Berns utan en rejäl efterrättsbuffé är inte riktigt samma sak, men nu var besöket förlagt till kvällstid, så det ordnar kanske upp sig till nästa fredagslunch eller brunch? Denna kvällen var det även lite magi i luften då jag tyckte mig känna igen Joe Labero vid grannbordet. Förhoppningsvis var det hederlig magi och inte NFTer som diskuterades.

Nu är det snart tid att rapportera december, årets mest hysteriska köpmånad! Återstår att se om det även påverkar Berns-portföljen...

Stay safe!


2 kommentarer:

  1. Det går uppåt i graderna alltså Berns! Besökt Berns Salonger! Får väl ta o åka upp nästa år då det lockar lite att studera på plats.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja verkligen! Det var ju lite det som var syftet med hela Berns-portföljen från början, att just kunna finansiera en lunch på Berns i tid och otid!
      Klart värt ett besök om du har vägarna förbi huvudstaden, antingen för lunch, middag eller min favorit - brunch!

      Radera