tisdag 24 september 2019

Uppdatering av portföljen

Snart är en av årets sämsta utdelningsmånader äntligen slut och jag kan se fram emot fina inflöden igen. Eller iallafall fram till nästa kvartals tredje månad. Men innan jag sammanställer september så passar jag på att uppdatera min portfölj och dess fördelning, såhär ser den ut just nu:


Den skarpögde noterar att texten för två innehav har försvunnit, detta är alltså Investor B och Omega Health Care, som utgör en mycket liten del av portföljen. Hittills.

Nu kommer jag som sagt inte att föra över några nya pengar till Berns-portföljen, utan de småsmulor som blir kvar av utdelningarna efter alla Berns-besök kommer att återinvesteras. Att portföljen består av 40%+ fastigheter känns kanske sådär, men eftersom jag inte äger några fastigheter privat så är det antagligen betydligt lägre än de flesta.

Vad kommer jag då att fylla på i framöver? 3M ligger högt på listan, här kan jag tänka mig att dubbla mitt antal (till 100st) medan övriga innehav är jag nöjd med. Kommer såklart att fylla på lite här och var när lämpliga tillfällen uppenbarar sig. Om jag nu inte får nys om något nytt innehav jag borde komplettera med. Har ni några tips?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar